Het maakt niet uit wat je doet, voor de een doe je het goed, en de ander vind, dat je het niet goed doet, maar wat is goed, zelfs vechten voor eerlijkheid en gerechtigheid, daar ziet men al geen eerlijkheid meer in.

Terwijl de bouwvakkers druk in de weer zijn om onze verbouwing te realiseren, zit ik eens stil achter de P.C en eens na te denken over de naïviteit van vele duivenmelkers, hoe gemakkelijk is een mens te belazeren, heel makkelijk zelfs, en niet alleen in alleen in het gewone leven, maar ook in de duivenmelkers wereld laat men zich keihard besodemieteren, zonder dingen na te trekken op werkelijkheid en realiteit, gaan we blindelings maar aan mee doen zonder te checken over haalbaarheid en eerlijkheid.

Ik heb de laatste twee dagen heel veel zeik over me heen gehad, met vragen en gezegdes, het doet me niets, gezegdes met ,, ik zet het op papier en steek het in mijn hol,, of, ,,weet jij niet waar we het allemaal voor doen, heb jij geen hart,, of , laat het aan justitie over en de NPO allemaal antwoorden op dingen waar bij ik me afvraag, volg je het allemaal wel, weten jullie eigenlijk wel wat er aan de hand is, gezien de reacties denk ik niet.

Maar ik zal het nog een maal proberen aan u uit te leggen, en ik hoop dat het u nu echt eens duidelijk wordt, en wakker geschud wordt, en het bekende kwartje of muntje gaat vallen.

De een hok race van Pieter van Hoolwerff die gehouden wordt op zijn oude locatie in Uitgeest, onder het mom van kans arme kinderen in de Filipijnen die aan ongeneselijke kanker lijden, en eerlijk gezegd, ook ik heb daar een zwak hart voor, en zou ook zo ringen willen kopen voor dit doel, tot dat ik zag wie de organisator was, en toen kreeg ik mijn bedenkingen, want Pieter was Sevilla veel geld verschuldigd nog vanuit zijn tijd als agent voot Sevilla in Nederland, wel duiven opsturen maar de afgerekende centen gingen niet naar Sevilla, maar bleven in Pieterke zijn portemonnee.

Over de Sevilla centen kreeg ik alles via Karel Jurrisen te horen, en gezien vorig jaar zijn zgn. bonnen verkoop voor een ziekenhuis in de Filipijnen, waar geen info meer verder over kwam, dan enkel een foto van een brommertje, en nu deze actie, dat grond en fundering al geplaatst waren in de Filipijnen, maar er geen vergunningen waren om te bouwen, en daarom de race in uitgeest gehouden werd, toen ging ik maar eens op verder onderzoek uit, want ik vertrouwde het niet, en ik zal u uitleggen waarom.

A, ringen voor 35,00 per stuk kopen, maar geen eigendom bewijs zit er bij, en dat zet u niet aan het denken, de duiven zouden immers verkocht worden na afloop, moet er dan geen stamboom bij. ????, en zelfs de duiven die verloren gaan, die kunnen niet gemeld worden, want er zijn geen eigendom bewijzen en niets staat geregistreerd bij de NPO

B, zijn onderkomen wordt eerst angstvallig geheim gehouden, foto,s van een nieuwe valplank en met daar bij geschreven, enkel nog alleen het dak vernieuwen en het hemelwater afvoer verleggen, blijken na mijn onderzoek helemaal niet te kloppen, de zgn. nieuwe valplank dateerde uit zijn tijd, dat hij daar begon met vliegen, men ziet het bordje Dutch Day Racers er nog op zitten, en het dak was al ver van tevoren vernieuwd en de hemelwater afvoer ook al vernieuwd, dus ???? 2e bedenking.

C, Pieter wilde met mij een gesprek, ik ook en wilde dan ook alles weten en ook de onderkomens zien, dit kon niet i.v.m. Quarantaine bla bla bla, dus later hij blies af, dus geen open en eerlijkheid van Pieter.

D, Vragen op wanneer en waar de vluchten gehouden werden, en over vergunningen werden beantwoord met, vergunningen zijn geregeld, we vliegen op maandag of dinsdag of woensdag dus geen kruislossingen en we gaan vanaf de OOSTLIJN vliegen, zie het schema op de site van hem, het verhaal over de vergunningen blijken helemaal niet te kloppen.

E, De hokken, hij laat foto,s zien van vliegende duiven,  met daarbij geschreven, de jonge duiven trainen al aardig, ondanks het frisse weer hebben ze er zin in, bij nader onderzoek blijkt het dat het oude duiven van het jaar daar voor zijn, de zgn. A poule, bij navraag aan Pieter, geeft hij als antwoord, dat zijn late jongen van vorig jaar, en die nu komen zijn de B poule duiven.

F, dan weer foto,s dat hij bezig is met 500 nieuwe zitjes te maken voor de duiven, en later weer nieuwe voorfronten voor het hok.

G, Pieter is me blijkbaar zat, ik kom teveel aan de weet, ik had een mail gestuurd naar de NPO, kreeg nog een bericht van Pieter toe gestuurd, met de verkooplijst en de opbrengst er van, wat ook niet klopt met ruim 500 euro verschil, dus blokkeert hij me op zijn Facebook en toegang tot de site van de voor bestemde race.

tot zover is Pieter niet te volgen, en dan komt er nog een punt aan het licht, Pieter heeft nl zijn lidmaatschap bij zijn verenging en bij de NPO op gezegd, en wat doet Pieter nu, met deze zet hoopt hij, dat nog de vereniging, nog de afdeling of laat staan de NPO hem wat kan maken met zijn voor bestemde hok race,m dus zich vrijspeelt zeg maar.

Maar Pieter vergeet een belangrijk ding, zonder aansluiting bij de NPO krijg je ook never en nooit een lossingsvergunning, dus ga je illegaal de weg op met de duiven, met alle risico,s van dien en van de NPO kreeg ik inmiddels antwoord op mijn mail

Geachte hr. Verleun, naar aanleiding van uw vraag, informeren wij u, dat het in Nederland niet is toegestaan om eenhokrace,s te organiseren. Conform artikel 2 en 3 van het wedvlucht reglementen, is het leden verboden om deel te nemen aan vluchten die niet goed gekeurd zijn door  de NPO. Leden die hier wel aan deelnemen zijn in overtreding.

wij gaan er vanuit uw vraag hier mee voldoende te hebben beantwoord.

met vriendelijke groet

Nicole Verhoeven.

Dus in alle opzichten zit Pieter fout, het is gewoon verboden en een ieder die hier in mee doet is in overtreding, en dan gaat er nog geen lichtje branden bij u, nee echt niet, ach hoe naïef bent u dan, ik had het ook graag anders gezien, als pieter gewoon via de NPO dit had geregeld, en de ringen via de NPO had genomen, en de jonge duiven in zijn vereniging had ingekorfd en gewoon met de africhtingsvluchten en wedvluchten mee had gedaan van de jonge duiven, en de Derby vlucht als finale had genomen, en de financiële afwikkeling via andere personen had laten lopen, ja dan, misschien dan had het bij mij ook geloofwaarlijker over gekomen

Maar nu, nee nu in totaal niet, ik zeg ook nog steeds keihard, eigen belangen verstrengelingen zijn het, meer niet, en zoals ik al eerder schreef, aangifte wegens laster en smaad doet hij niet, want hij weet dat ik gelijk heb, en u, ja velen twijfelen over dat gene wat ik schrijf, maar vele weten ook, daar waar ik over schrijf, het de waarheid is en het onderbouwd is.

Maar ik heb alles bij de NPO neergelegd, Alberto Stegeman op de hoogte gesteld van zijn praktijken, inmiddels bericht gehad dat men er zich mee bezig gaat houden, meer kan ik niet doen, en meer doe ik er niet meer aan, u bent gewaarschuwd, stel vele vragen aan Pieter visa de mail, en vraag uw geld terug, en doet hij dat niet, klaag hem aan wegens oplichting fraude, meer kunt u ook niet doen, ik sluit het af, ik ga heerlijk van mijn verbouwing genieten, een verbouwing die gedaan kan worden door op een EERLIJKE MANIER verdiende centjes.

Ik ga voorlopig stoppen met het weeknieuws, op Facebook ga ik naar de achtergrond modus, het was me een waar genoegen om het te doen, maar helaas, de naïviteit van vele heeft mij dit doen besluiten, enkel en alleen om dit bovenstaande gebeuren, eerlijkheid en oprechtheid worden niet meer gewaardeerd.

Tot sinas

Nieuwsbrief Peter Boskamp

07 oktober 19
Paratyfus De vragen over paratyfus blijven binnenkomen. Ik heb er in mijn boek uitgebreid aandacht aan besteed. Nu klopt dat verhaal nog steeds in grote lijnen, maar inmiddels zijn er meerdere...

Columnist in Spotlight

21 juli 19
Raak!   Ik liet het al vaker blijken in mijn...
25 juni 19
De Oranje Leeuwinnen winnen hun groep en gaan...
11 juni 19
26 april 19
  Het werd deze week wel weer eens tijd om over de...
19 april 19
  Weer zo'n titel waarvan je denkt: wat bedoelt-ie...
07 april 19
Mooi was het zaterdagmiddag. Ik was bij de...

Colums in spotlight

Vrienden van Duivenvaria.nl

FKramerCouwehand185x75new Duifvitaal 185x75 Ceeschroevers185x75new Fam Hakvoort Urk185x75 Bedrijfsstempel185x75new Fondclubmiddenlimburg185x75new LouisvZuijlen185x75new StedelijkOss185x75 NPO185x75new GebrDekker185x75new homan pigeonphotography185x75 Fondclubgrootrotterdam185x75new AVergotte185x75new MichelBeekman185x75new AddeJong185x75new AdSchaerlaeckens185x75new CombVerbree185x75new CombvanHeteren185x75new Embregtstheunis185x75new DirkVerleun185x75new duivendirect185x75new Duivenmarktplaats185x75new GJBeute185x75new LeoLronk185x75new Hooymansduivensport185x75new HenkWassink185x75new GerardDekker185x75 pvdewoudvliegers185x75new ZLU185x75new msmduivensport185x75new BannervanAdrichem185x75 Promo185x75new Promo185x75new Promo185x75new Promo185x75new Promo185x75new

Meest gelezen berichten

In the picture

10 november 19
Beste liefhebbers, Ook dit jaar zullen wij een jonge duivenbonnen verkoop houden . Wij...
31 oktober 19
Toen we berichtkregen dat Harie Winkens uit Itteren was overleden sloeg dat in als een...
22 oktober 19
Negentig duiven in Yerseke gestolen: schadepost van 75.000 euro YERSEKE - Terwijl Danny...
22 oktober 19
We zijn verheugd om u mee te delen dat onze bedrijven nauwer gaan samenwerken om onze...
17 oktober 19
Op de internationale ochtendlossingen vervliegt de ZLU jaarlijks een aantal nationale...
13 oktober 19
  Tjeu Wetemans Kelpen-Oler   All round Marathon kampioen        Met de naam van Tjeu Wetemans ,...
12 oktober 19
Prijzenfestival N.I.C. “De Luchtbode” Reeweg 89 Hendrik-Ido-Ambacht Prijsuitreiking...
02 oktober 19
Het voorstellen van de gebroeders Hagens is net zoiets als het intrappen van een open...
29 september 19
Dinsdag 17 sept.  om 11.00 was bestuur ZLU te gast  in Halle bij het geplande...
25 september 19
Etroeungt 8-6-2019:     Herman Testerink boekt zijn 2e zege dit seizoen Etroeungt gezien vanaf...
11 september 19
Helaas laten de bestanden van de Compuclub van de afgelopen vluchten nog op zich...

Buienradar

Weer

meteobelgie1

 meteofrance1

vliegweer voor duiven1

Uitslagen

Compuclub250x80new

Pigeonvillage250x80new

SBS6tekst250x80new

Afdelingen

Afdeling1 135x40Afdeling7 135x40
Afdeling2 135x40Afdeling8 135x40
Afdeling3 135x40Afdeling9 135x40
Afdeling4 135x40Afdeling10 135x40
Afdeling5 135x40Afdeling11 135x40
Afdeling6 135x40Afdeling12 135x40