Vandaag

motregen
12°
Weerbericht
/ 12° - 5 / 6 ZW

VAN DE REGEN IN DE DRUP

De dag start met enige tijd regen, maar in de loop van de tweede helft van de ochtend trekt de regen al naar het noordoosten weg. Vanmiddag krijgen we af en toe zon te zien, maar er kan plaatselijk ook een regenbui vallen. De maximumtemperatuur bereikt niet meer dan 12 graden, wat een normale temperatuur is voor eind maart. De wind neemt toe en wordt vrij krachtig, aan de kust soms krachtig, met windkracht 5 of 6.

Vanavond zijn er opklaringen en blijft het overal droog. In de loop van de nacht raakt het echter weer bewolkt en begint het licht te regenen. De temperatuur zakt niet veel verder dan 8 graden. De wind draait naar het zuiden en is matig tot aan de kust vrij krachtig of krachtig, met windkracht 4 tot 6.

Morgen start de dag met wat lichte regen, maar al snel wordt het droog. In de loop van de ochtend en middag zijn er perioden met zon. In de middag loopt de temperatuur op tot 14 graden. De wind uit het zuiden waait matig, aan zee matig tot vrij krachtig, met windkracht 4 of 5. 

VOORUITZICHTEN

Tijdens het lange paasweekend lijkt het weer er op Eerste Paasdag het beste uit te zien. Zaterdag wordt overwegend bewolkt weer verwacht met af en toe regen. Er wordt dan ongeveer 5 mm neerslag verwacht. Op Eerste Paasdag breekt af en toe de zon door en blijft het op de meeste plaatsen droog, hoewel een bui in de middag niet geheel uit te sluiten is. De temperatuur boekt winst en loopt op naar 16 graden. Tweede Paasdag wordt de slechtste dag met perioden met regen en een middagtemperatuur van 14 graden. Volgens de laatste berekeningen valt er dan 10 mm regen in onze regio. 

GEMIDDELDE ROTTERDAM AIRPORT:

Tussen 21 en 31 maart bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 11,4 graden en de minimumtemperatuur 2,9 graden. Er valt gemiddeld 16,7 mm neerslag.

Ed Aldus | Donderdag 28 maart

Komende dagen

  • Neerslag
  • Wind
  • Do
    motregen
    12°
    70%
    5  /  6  ZW
  • Vr
    half bewolkt
    14°
    30%
    4  /  5  Z
  • Za
    motregen
    13°
    70%
    3  /  3  ZW
  • Zo
    half bewolkt
    16°
    20%
    3  /  4  ZO
  • Ma
    motregen
    14°
    90%
    3  /  3  ZW
  • Di
    motregen
    12°
    80%
    4  /  5  W
Weerpraatje