Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weer in Zeeland

12º
12º
12º
12º
12º
12º
12º
12º
14º
14º
14º
14º
13º
14º
14º
14º
11º
11º
11º
11º
11º
11º
11º
11º
15º
14º
15º
14º
13º
15º
15º
16º
12º
12º
13º
12º
11º
12º
12º
12º
do vr za zo ma
6 6 5 5 5 5 5

Zon breekt door, ook enkele buien

Laatste update: 09:03
  •  

Vanmiddag: regen, zon en een paar buien Vanmiddag valt in het noorden en oosten nog enige tijd regen. Geleidelijk breiden opklaringen vanuit het zuidwesten uit over het hele land. Ook ontstaan er nog enkele losse buien. Deze buien kunnen lokaal fel zijn met hagel en een klap onweer. Tijdens zonnige momenten wordt het circa 12 graden. De zuiden- tot zuidwestenwind is matig of vrij krachtig en vlagerig bij buien. Aan zee kan het soms krachtig waaien, 6 Bft.

Vanavond komt eerst in het oosten en noorden nog een laatste bui voor. Er zijn brede opklaringen en halverwege de avond is het een graad of 8. Ga je vanavond The Passion bezoeken dan is een warme winterjas geen overbodige luxe. De zuidwestenwind waait met windkracht 4 en hierdoor ligt de gevoelstemperatuur op 3 of 4 graden.

Vannacht is het aanvankelijk nog droog, maar raakt het vanuit het zuiden weer bewolkt en gaat het in de tweede helft van de nacht regenen. Kouder dan 6 graden wordt het op de meeste plaatsen niet.

https://vimeo.com/928340710 Goede Vrijdag: eerst regen, dan zon Morgenochtend valt er lichte regen of motregen. Vanuit het zuiden wordt het geleidelijk droog en breekt de zon door. Er waait een matige zuidenwind en het kwik varieert rond 10:00 uur van 7 graden in de regen tot ruim 10 graden in Zuid-Nederland.

Morgenmiddag zijn er zonnige perioden. Er komen ook stapelwolken tot ontwikkeling en vooral in het westen van het land is later in de middag kans op een lokale bui. Met 11 graden op de Waddeneilanden tot circa 15 graden in Brabant en Limburg is het zacht voor de tijd van het jaar. Maxima van 10 tot 12 graden zijn gebruikelijk eind maart. Er waait een matige zuidwestenwind. Aan zee is de wind (vrij) krachtig, 5 of 6 Bft.

Morgenavond zijn er eerst opklaringen en een lokale bui. Later in de avond en nacht kan het in zuiden enige tijd regenen. De minima liggen rond 7 graden. Stille zaterdag: zachte lucht, kans op regen Voor zaterdag is de verwachting nog enigszins onzeker. De scheiding van zeer zachte en beduidend koelere lucht ligt boven ons land of vlak ten westen van ons land. Bij een westelijke situatie is het in een groot deel van het land droog met een mix van wolken en zon. In het binnenland stijgt de temperatuur dan naar 16 tot lokaal 20 graden. In het westen is het bewolkt met kans op regen. In een wat meer oostelijk scenario komt het op veel meer plaatsen tot regen en komt de temperatuur overal een aantal graden lager uit. Eerste paasdag: waarschijnlijk ook zacht Ook tijdens de eerste dag van Pasen bevindt zachte lucht zich boven Nederland. Waarschijnlijk wordt het op veel plaatsen 14 tot 17 graden. Aan zee is het mogelijk enkele graden koeler. Een groot deel van de dag lijkt droog te verlopen, maar vanuit het zuiden neemt de kans op buien later in de middag en avond toe. Tweede paasdag: behoorlijk nat Op de tweede dag van Pasen is grote kans op regen. Mogelijk verloopt de hele dag ronduit nat en krijgen we de zon nauwelijks te zien. De temperatuur ligt hierbij rond 13 graden. Daarna: wisselvallig, later mogelijk zachter Na Pasen volgen enkele dagen met een mix van buien en zonnige momenten. De middagtemperatuur komt uit tussen 11 en 14 graden. Eind volgende week neemt de kans op hogere temperaturen toe.

Blijf op de hoogte en volg naast dit weerbericht ook ons WhatsApp-kanaal! Volg ook ons weernieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Mede mogelijk gemaakt door Weeronline.nl

Zonsopkomst 06:25
Zonsondergang 19:13

De weersverwachting in Zeeland de komende dagen

Bekijk het weerbericht voor

Weerberichten van donderdag 28 maart voor de komende dagen bijgewerkt om 9:37.
Zonsopkomst en waterstanden
Hoog water  
Laag water  

Meerdaagse verwachting