Artikelen


Op (de) Hoogte

 NPO Nieuwsbrief, uitgave 9 december 2022 | week 49

Voorwoord

Website Olympiade Maastricht 2024 LIVE
Tijdens de Ledenraad van 26 november hebben wij een klein deel van onze speciale website voor de Olympiade in Maastricht laten zien. Nu twee weken later kan ik met enige trots melden dat hij live is. De aftrap voor de Olympiade in januari 2024 in Maastricht. Het geeft tegelijk ook aan dat er nog ruim één jaar is om dit wereldwijde gebeuren te organiseren, de tijd vliegt en er moet nog heel veel werk verzet worden. Met de Olympiade nieuwsbrieven waarvan er inmiddels drie zijn verschenen en met alle informatie die wij met u delen via de site, blijft u volledig op de hoogte van de voorbereiding van dit evenement. De site is er uiteraard niet alleen om iedereen te informeren. Maar is ook functioneel. Zo kunt u daar in de loop van 2023 toegangskaarten of een passe partout kopen. Handig voor u om het vooraf te doen, bij aankomst laten scannen en u kunt zo doorlopen. Maar ook handig voor de organisatie, omdat het aantal verkochte kaarten ook een beeld geeft over het aantal te verwachten bezoekers. Dat heeft zo weer zijn voordeel bij de voorbereiding voor wat betreft de catering etc. Zo merkt u al snel dat alles met elkaar te maken heeft. Neem vast een kijkje op de site en wij houden u het komende jaar uiteraard ook continue op de hoogte via deze nieuwsbrief en de speciale nieuwsbrieven voor de Olympiade. Olympiade Maastricht DE KANS om de duivensport voor Nederland op de kaart te zetten. 
 
Ringen 2023
Op dit moment wordt er door de medewerkers van het NPO Bureau in Papendal en een aantal bestuursleden en vrijwilligers hard gewerkt om alle ringen, eigendomsbewijzen en chipringen in te pakken en verzendklaar te maken. Een flinke klus, maar er is inmiddels de nodige ervaring mee opgedaan. Het belangrijkste is dat alles door de producenten tijdig is afgeleverd en klaar staat om in de betreffende doos per vereniging te pakken.
 
Installatie Commissie Evaluatie Nationaal Vliegprogramma
Afgelopen woensdagavond is de Commissie Evaluatie Nationaal Vliegprogramma door het NPO Bestuur geïnstalleerd. Na een korte kennismakingsronde, waaruit bleek dat de Commissie ruimschoots voldoet aan de door het NPO Bestuur gestelde eisen. Zie voor meer informatie het artikel Van de bestuurstafel. De Commissie zal zeker van zich laten horen, nadat ze het plan van aanpak hebben opgesteld.
 
Foto’s huldiging Grand Prix winnaars
Wat later dan de bedoeling was, in de nieuwsbrief foto’s van de huldiging van de NPO Grand Prix winnaars 2022. Ere wie ere toekomt!
 
Fijn weekend toegewenst!


Ben Geerink
voorzitter 

 

Inhoudsopgave
 

 

NPO BESTUUR

Van de bestuurstafel: samenstelling commissie evaluatie vliegprogramma


Het NPO Bestuur heeft op 7 december 2022 de Commissie Evaluatie Vliegprogramma geïnstalleerd. De Commissie voldoet aan de haar gestelde eisen zijnde: Bij de samenstelling van de Commissie streeft het NPO Bestuur naar een brede en evenwichtige vertegenwoordiging. Te denken daarbij valt naast diversiteit aan de verschillende specialismen in de duivensport, economische en financiële expertise, bestuurlijke ervaring, vervoer deskundigheid, en landelijke dekking.

De commissie bestaat uit de volgende leden:
 
  • Harry Blaak
voormalig secretaris afdeling 5 speelt vooral dagfond en jonge duiven
  • Jan Strijker

 
bestuurslid samenspel Zuid Holland Oost Afdeling 5
lid FBCC van afdeling 5
Programma speler met nadruk op vitesse midfond

 
  • John Bosman

 
penningmeester afdeling 9
lid FBCC NPO
bestuurslid VNCC
 Marathon speler NPO vluchten

 
  • Frank Jacobs
vice-voorz. afdeling Limburg Allround spelers (Fam. Jacobs) met nadruk op dagfond en Marathon NPO en ZLU
  • Enrico Doldersum
     
lid IWB 

 
Programma speler
Enrico was eerder nationaal kampioen jonge duiven
in 2021 Beste liefhebber van Nederland WHZB-TBOTB
  • Jan van Bentum
afdeling 7 herintreder sinds 3 jaar en speelt vanwege een jong gezin alleen met jonge duiven
  • Gert van de Boogaart
afdeling 2
lid vliegprogramma commissie afdeling 
programma speler met nadruk op de Dagfond
 
  • Gerald Ensing
     
bestuurslid afdeling 10
lid van de Vervoer en Lossing commissie
Programma speler
 
  • Frank Jacobs

     
voormalig secretaris afdeling 8
lid NPO Automatisering Comm
deskundig op vervoersgebied
Programma speler

 
  • Menko Rittersma
NPO Bestuurs lid
 
 
  • Huib Bransen 
NPO Bestuurs lid  
  • Wim Konter
NPO Bestuurs lid  

Het bestuur wenst de Commissie veel succes, wijsheid én plezier toe met het uitvoeren van de opdracht. 
 
 
 
 

LADIES LEAGUE

Terugkijken met Bridget Vervelde, Ladies League winnaar Grand Prix der Junioren


In 2022 waren er ook voor de Ladies League mooie en bijzondere uitslagen. Zo op bijvoorbeeld
de wedvlucht Grandprix der Junioren. Hier won Bridget Vervelde de eerste van sector 2 met een ladies League duif. Deze prestatie vraagt zeker om extra aandacht en die geven wij haar graag. Bridget speelt samen met moeder Angelique. We hebben haar een paar vragen gesteld en zie hieronder het resultaat:
  1. Zou jij je even kunnen voorstellen?
Ik ben Angelique van Zanten, en speel onder de naam van mijn dochter Bridget Vervelde.
Dit is ontstaan omdat ik en Mitchel graag met de naam Vervelde willen blijven spelen.
  1. Hoe ben je met de duivensport in aanraking gekomen?
Dat is heel simpel doordat Mitchel besmet is geraakt met het duiven bacil via zijn Opa. Ik genoot zo van de wijze waarop Mitchel alles op alles zette om elke week in de kop van de uitslagen vermeld te staan. Wat in 2016 zelfs resulteerde tot de Beste jonge duif van de WHZB-TBOTB competitie. Daardoor ben ik zelf ook besmet geraakt met het duiven bacil.
  1. Hoe beleef je de duivensport?
Wat is er nu mooier om samen met je zoon een gemeenschappelijke hobby te hebben? Elke week is het weer spannend of er als eerste een duif van Mitchel of Bridget zich meldt. Er is een echte onderlinge strijd ontstaan op het erf, om zelf als eerste vermeld te staan op de uitslag.
  1. Hoe is het als vrouwelijke liefhebber in deze toch wel mannenwereld?
Ik ervaar het als erg leuk en positief om als vrouwelijke liefhebber actief te zijn in de duivensport en om het elke week tegen de mannen op te moeten nemen. Gelukkig worden er steeds meer vrouwen actief in de duivensport. Wat de afgelopen jaren zelfs heeft geresulteerd in de verschillende Ladies League competities op Nationaal en ook regionaal niveau.
  1. De 7079108 heeft een mooie prestatie geleverd. Kun jij iets over de duif vermelden? Welk soort is het, welk spel heb je gespeeld. Heb je een speciale band met deze duif?
22-7079108 “MONZA MAX” is verkregen op een bonnetje bij Maurice van der Kruk uit Tiel. Het is een doffer die nauwelijks opvalt in het hok. Het is een duif die zich lekker rustig houd, maar zeker niet het kaas van zijn brood laat eten. Doordat “MONZA MAX” nauwelijks opvalt in het hok is er geen speciale band met hem. De eerste paar weken lopen de doffers en duivinnen nog door elkaar heen. Ze mogen lekker scharrelen, nestjes maken en lekker kroelen in hoekjes.

        
Zodra de mooie vluchten eraan beginnen te komen (de vluchten met twee nachten mand), worden de duiven gescheiden. Het is geen eendagsvlieg aangezien in de week ervoor ook al de 19e Pont St. Max van
12.214 duiven en hiermee 2x de 1e prijs van de Ladies League Afdeling 5 Zuid Holland.
  1. Wat is je favoriete spel bijvoorbeeld vitesse of midfond/fond?
Vanaf 2015 wordt er pas deelgenomen aan de wedvluchten, er is toen gekozen om alleen aan de jonge duivenvluchten deel te nemen. Dat past in combinatie met het werk van Angelique en Mitchel en de keuze was om een discipline goed te doen in plaats van alle spelen en dat maar half doen.
  1. Wat zijn je doelen voor de toekomst?
Nadat we vanaf 2015 alleen gespeeld hebben met jonge duiven is ons doel om in 2023 hoge ogen te gaan gooien met alleen maar jaarlingen. In 2023 wordt er hierdoor niet deelgenomen aan de jonge duivenvluchten.
  1. Wat zou je graag nog verder vermeld zien?
Wij spelen op een hok van totaal 5,50 breed en 1,50 meter diep. Dus een kleine accommodatie in een woonwijk. Het draait dus om kwaliteit en een goede verzorging. En natuurlijk de drive van de liefhebbers om de duiven het hele jaar rond top te verzorgen en te willen winnen. Wat wij zorgelijk en heel belangrijk vinden is om een oplossing te krijgen voor het vogelgriepdossier. Dit jaar zijn wij de dans ontsprongen maar in onze afdeling konden ook veel liefhebbers voor langere periode niet deelnemen. Wij spelen graag tegen alle liefhebbers en niet maar een deel. Als dit zo blijft gaat dat motivatie en uiteindelijk liefhebbers kosten.

Duiven kunnen veel en zeker een heel seizoen lang gespeeld worden, maar teveel vluchten vallen nu af door een minder programma, vogelgriep, hitteprotocol en IWB voorspellingen die niet uitkomen. Niets veranderlijker dan het weer, maar altijd inkorven en naar de losplaats rijden en zien dat wij mooie vluchten krijgen.

Terug naar inhoudsopgave

 

NPO BUREAU

NPO Bureau beperkt bereikbaar tot 15 december 
 


Vanwege het klaar maken van de bestellingen van de vaste voet- en chipringen 2023 is het NPO Bureau tot 15 december beperkt telefonisch bereikbaar. De mailbox wordt dagelijks gelezen en het antwoordapparaat staat iets vaker ingeschakeld. Dringende zaken daaruit krijgen voorrang. Het kan dus zijn dat het wat langer duurt voordat u reactie ontvangt op uw mail.
 

WEDSTRIJDEN

Sponsoren van de Grand Prix's: bedankt! 


De Grand Prix's 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren. We zijn dankbaar voor hun steun het afgelopen jaar. Hoogste tijd om onze sponsoren in het zonnetje te zetten! Deze week aandacht voor De Patagoon. 

Nogmaals hartelijk dank! 

 

WEDSTRIJDEN

Winnaars Grand Prix's 2022 in beeld

Kampioenen in beeld: animatie van de groepsfoto's

En ook nog even de losse foto's in beeld. Voor een compleet overzicht van de winnaars per Grand Prix klik op de button onder de foto's.

  
foto links/boven: Midi France
foto rechts/onder: Rondom Parijs 

  
foto links/boven: St. Vincent
foto rechts/onder Rondom TGV

  
foto links/boven: Junioren
foto rechts/onder: Bergerac

  
foto links/boven: Issoudun
foto rechts/onder: Nieuwe oogst

  
Grootmeesters
Overzicht winnaars Grand Prix's 2022
 

ALGEMEEN

Overzicht bonnenverkopen  


Wekelijks tonen we in Op de Hoogte een overzicht van actuele bonnenverkopen en verkopen die binnenkort van start gaan. Op de website vindt u een overzicht waarin verder vooruit gekeken wordt. In het overzicht tonen we verkopen van verenigingen/afdelingen en NIC's. 
 

Duivennet

Verkoper

P.V. Hoogeveen
Start datum

25-11-2022 / 20:00     
Eind datum

09-12-2022 / 21:00     
Bon/Duiven

50
P.V. de Pool, Baarn 25-11-2022 / 20:00 09-12-2022 / 22:30 25
P.V. Vitesse, Beilen 25-11-2022 / 20:00 09-12-2022 / 21:30 37
NOC de Rode Doffer Utrecht 25-11-2022 / 20:00 09-12-2022 / 22:00 38
P.V. de Instuif, Elst (Utr.) 26-11-2022 / 20:00 10-12-2022 / 12:00 25
P.V. de Zwaluw, Laren (N.Holland) 26-11-2022 / 20:00 10-12-2022 / 21:30 23
P.V. de Postduif, Groningen 26-11-2022 / 20:00 10-12-2022 / 22:00 26
P.V. Nooitgedacht Ochten 26-11-2022 / 20:00 10-12-2022 / 20:00 47
P.V. Gevleugelde vrienden, Twijzelerheide 26-11-2022 / 20:00 09-12-2022 / 22:00 54
P.V. Naar Huis, Zuidhorn 26-11-2022 / 20:00 10-12-2022 / 18:00 40
P.V. De Zwarte Doffer, Joure 27-11-2022 / 20:00 11-12-2022 / 22:00 37
P.V. Tot Ons Genoegen te Heteren 28-11-2022 / 20:00 12-12-2022 / 21:30 24
Duivensport Heerenveen E.O. 28-11-2022 / 20:00 12-12-2022 / 22:00 16
P.V. de Snelheid, Oldebroek 29-11-2022 / 20:00 13-12-2022 / 22:00 24
P.V. Elst & Omstreken 30-11-2022 / 20:00 14-12-2022 / 22:00 22
P.V. de Snelvlucht, Hengelo 30-11-2022 / 20:00 14-12-2022 / 21:30 18
CCG de Kuststrook 30-11-2022 / 20:00 14-12-2022 / 22:30 28
P.V. De Plassenjagers, Kortenhoef 01-12-2022 / 20:00 15-12-2022 / 22:30 44
P.V. de Sperwer, Hulshorst 01-12-2022 / 20:00 15-12-2022 / 23:00 39
P.V. de Snelpost, Ermelo 01-12-2022 / 20:00 15-12-2022 / 22:00 31
P.V. Steeds Sneller, Ee 01-12-2022 / 20:00 15-12-2022 / 21:30 28
P.V. Ons Genoegen te Braamt 02-12-2022 / 20:00 16-12-2022 / 21:30 73
P.V. Steeds-Sneller, Hollandscheveld 02-12-2022 / 20:00 16-12-2022 / 22:00 36
P.V. De Vechtvogels, Dalfsen 02-12-2022 / 20:00 16-12-2022 / 22:00 46
P.V. De Blauwe Doffer, Appingedam 02-12-2022 / 20:00 16-12-2022 / 22:30 31
Promotie Duivensport Beek-BUG 02-12-2022 / 20:00 16-12-2022 / 23:00 70
P.V. De Snelpost te Veenendaal 03-12-2022 / 20:00 17-12-2022 / 12:00 26
P.V. de Valk, Meppel 03-12-2022 / 20:00 17-12-2022 / 11:00 35
P.V. Ons Genoegen, Ede 03-12-2022 / 20:00 17-12-2022 / 21:30 34
P.V. de Reisduif, Zwaagwesteinde 03-12-2022 / 20:00 16-12-2022 / 21:30 53
P.V. Het Stadsveld, Enschede 03-12-2022 / 20:00 17-12-2022 / 22:30 38
P.V. de Eenhoorn, Hoorn 03-12-2022 / 20:00 17-12-2022 / 22:00 27
P.V. Vice-Versa, Drachten 04-12-2022 / 20:00 18-12-2022 / 21:30 19
P.V. Soest 04-12-2022 / 20:00 18-12-2022 / 22:00 37
Rayon Berg en Dal/Fond Union Twente, Rijssen 05-12-2022 / 20:00 19-12-2022 / 22:00 95
P.V. De Duivenvriend, Wezep 06-12-2022 / 20:00 20-12-2022 / 20:30 47
P.V. de Trekkers, Vlagtwedde 06-12-2022 / 20:00 20-12-2022 / 22:00 41
P.V. IJvogels, Amsterdam 08-12-2022 / 20:00 22-12-2022 / 22:00 20
P.V. de Hoksebergvliegers, t Harde 09-12-2022 / 20:00 23-12-2022 / 21:30 31
P.V. de Blauwe Doffer, Damwoude 09-12-2022 / 20:00 23-12-2022 / 21:00 28
CC4 Afdeling 9 09-12-2022 / 20:00 23-12-2022 / 21:30 13
P.V. Fleanwille, Burgum 10-12-2022 / 20:00 24-12-2022 / 23:00 25
PDV de Vrijheid Bunde 10-12-2022 / 20:00 24-12-2022 / 21:30 29
De Vredesduif, Wessem 10-12-2022 / 20:00 24-12-2022 / 22:00 29
P.V. de Stormvogels, Sibculo 10-12-2022 / 20:00 24-12-2022 / 22:30 31
P.V. de Blauwkras, Leiden 10-12-2022 / 20:00 24-12-2022 / 20:30 18
P.V. Klazienaveen 11-12-2022 / 20:00 25-12-2022 / 21:30 46
P.V. Steeds Sneller, Borculo 13-12-2022 / 20:00 27-12-2022 / 23:00  
P.V. de Zwaluw, Zwaagwesteinde 13-12-2022 / 20:00 27-12-2022 / 22:00  
P.V. de Gevleugelde Vrienden, Bennekom 13-12-2022 / 20:00 27-12-2022 / 21:30  
P.V. de Postduif, Kampen 13-12-2022 / 20:00 27-12-2022 / 22:30  
P.V. Pleines te Zandvoort 14-12-2022 / 20:00 28-12-2022 / 21:30  
P.V. de Kustvliegers, Holwerd 14-12-2022 / 20:00 28-12-2022 / 22:00  
Kring 2 van vlieggebied Zuid West van afdeling 8 15-12-2022 / 20:00 29-12-2022 / 22:30  
P.V. de Vliegers, Annen 15-12-2022 / 20:00 29-12-2022 / 22:00  
Afdeling Limburg 15-12-2022 / 20:00 29-12-2022 / 21:30  
PDV Gemert 15-12-2022 / 20:00 29-12-2022 / 23:00  
P.V. Uresco 98, Leeuwarden 16-12-2022 / 20:00 30-12-2022 / 22:30  
C.L.V. s-Heerenberg 16-12-2022 / 20:00 30-12-2022 / 23:00  
Het Marathonduivenjournaal 16-12-2022 / 20:00 30-12-2022 / 21:30  
PV de Suizende Vleugels, Volkel 16-12-2022 / 20:00 30-12-2022 / 20:30  
P.V. De Stormvogels, Ter Apel / NIC 0356 Ter Apel           17-12-2022 / 20:00 30-12-2022 / 22:00  
Afdeling 8 GOU vlieggebied NW 17-12-2022 / 20:00 31-12-2022 / 22:30  
Rayon t, Noorden 17-12-2022 / 20:00 31-12-2022 / 21:30  
Samenspel NOF, Friesland  17-12-2022 / 20:00  31-12-2022 / 22:00



Toppigeons

Duivenveilingen


GPS Auctions

 

Doevepeet

  • PV De Trouwe duif (Scheemda), loopt af op 10 december 20.00 uur
  • PV De Grensbode (Glanerbrug), hoogste bod online is startbod bij zaalverkoop op 11 december 15.00 uur
  • PV De Vredesduif (Lepelstraat), loopt op internet af op 17 december; aansluitend eindverkoop op 18 december vanaf 12.00 uur in Clubgebouw PV De Vredesduif, Kruisweg 3 in Lepelstraat.
  • PV De Zwaluw (Venray), loopt af op 20 december
  • PV De Gevleugelde Luchtstormers, loopt op internet af op 17 december; aansluitend eindverkoop op 18 december vanaf 13.00 uur in clublokaal Burg. Philipsenstraat 2a in Goirle.

Terug naar inhoudsopgave

Overzicht bonnenverkopen
 

AGENDA

Activiteiten in het land

Op de website en in Op (de) Hoogte publiceren we activiteiten en vergaderingen van verenigingen/afdelingen wanneer die worden aangeleverd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geplande activiteiten 

2022

  • 10 december om 20.00 uur en 11 december om 13.00 uur - Jaarlijkse tentoonstelling van PV Door Vriendschap Sterk in clubgebouw aan de Boxenring in Marken.
  • 10 december 2022 - Huldiging kampioenen Afdeling 8 GOU in De Deel in Doornspijk, zaal open vanaf 13.30, aanvang 14.30 uur
  • 10 en 11 december 2022 - Duivententoonstelling PV Velp; klik hier voor het programma/meer informatie
  • 11 december 2022 - Duiven- en bonnenverkoop van kampioen uit Nederland en België, PV Maasdonk Geffen (De Schouw 2 in Geffen), zaal open om 12.30 uur, aanvang verkoop 13.00 uur
  • 16 december 2022 - Tentoonstelling PV De Getrouwe Doffer (Utrecht), vanaf 19.30 uur aan de Jan van Arkelstraat 38a in Utrecht, met rad van avontuur
     
  • 17 december 2022 - Prijsuitreiking Noordelijke Unie, vanaf 14.00 uur
  • 17 december 2022 - Tentoonstelling met bonnenverkoop PV De Zwaluw (Westkapelle) vanaf 15.30 uur
  • 17 december 2022 - Tentoonstelling PV De Snelle Wieken (Gorinchem), M. van Reigersbergenstraat 7a in Gorinchem; met rad van avontuur
  • 17 en 18 december 2022 - Tentoonstelling PV Gevleugelde Vrienden (Jubbega), zaal open op zaterdagavond vanaf 19.00 en zondagmiddag vanaf 13.00 uur. Vanaf 16.30 uur een bonnenverkoop.
     
  • 29 december 2022 - Tentoonstelling PV De Ordonnans (Opheusden), in het clubgebouw in Opheusden vanaf 15.00 uur, met diverse verlotingen
  • 30 december 2022 - Viertallenshow en eindverkoop bonnen Fondclub Utrecht eo, in het clubgebouw van PV De Groene Olijftak (IJsselstein), zaal open vanaf 13.30 uur
    Klik hier voor meer informatie.

2023

  • 14 januari 2023 - Sterrenshow ZLU, vanaf 16.45 uur, in Hanenhof, Herenhof 1 in Geleen
 

WEDSTRIJDEN

Criteria World Best Pigeon 2022


Klik hier voor de critria Wold Best Pigeon 2022.
 
Neerlands Postduiven Orgaan
 

Actueel overzicht Vogelgriepuitbraken en maatregelen


Om te weten wat de status is van het aantal vogelgriepuitbraken en waar maatregelen van kracht zijn, of weer zijn opgeheven, kunt u het overzicht op de NPO-website raadplegen.Klik op onderstaande button voor het meest actuele overzicht.
Actueel overzicht vogelgriep
 

Sterrenshow ZLU: 14 januari 2023


Op 14 januari 2023 organiseert de ZLU haar bekende Sterrenshow. Het programma voor die dag ziet er als volgt uit: 
16.45 uur     Zaal open - ontvangst met koffie/thee en vlaai
17.30 uur     Opening Voorzitter
17.30 uur     Dankwoord Meldposten Enz...
17.45 uur     Prijsuitreiking Pau, St. Vincent, Marseille en Narbonne
18.45 uur     Muziek / Pauze / Broodje met kop soep
19.30 uur     Prijsuitreiking Euregio, Agen (oude en jaarlingen), Perpginan, Barcelona
20.45 uur     Uitreiken foto‘s aan de vlucht winnaars door Pigeon.com
21.00 uur     Prijsuitreiking winnaars Asduif
21.15 uur     Muziek / Pauze
22.00 uur
 
    Prijsuitreiking ZLU Kampioenschappen, Marathon, Marathon 8 Getekende, W.E.S.M en W.E.S.M 8 Getekende
23.15 uur     Muziek en feest
01.00 uur     Sluiting zaal

Klik op onderstaande button voor het gedetailleerde programma en meer informatie.
Sterrenshow ZLU 14 januari 2023
 

NPO BUREAU

Aangevraagde duplicaten tot en met 7 november 2022


Het kan gebeuren dat je een eigendomsbewijs kwijt bent. Of dat je een vreemde duif hebt die je wilt houden, maar het eigendomsbewijs niet van de vorige eigenaar hebt gekregen. In dat geval is het mogelijk om een kopie aan te vragen, ook wel duplicaat genoemd.

Op de website publiceren we de aangevraagde duplicaten van de vier voorgaande weken, waarbij de meest recente aanvragen bovenaan vermeld worden.
Overzicht aangevraagde duplicaten
 

Data om niet te vergeten

 

2023

  • 11 maart 2023 - NPO Ledenraad
  • 25 november 2023 - NPO Ledenraad
     
 

 

Geen Op (de) Hoogte ontvangen. Wat nu?


Bent u geabonneerd op Op (de) Hoogte en ontvangt u deze ineens niet meer? Controleert u dan alstublieft eerst of ODH wellicht in de spam-box staat.

Vindt u ODH niet in de spambox (map ongewenste mail)? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan op welk mailadres u ODH normaal gesproken ontvangt en sinds wanneer dit niet meer het geval is. We controleren dan of alles juist in het systeem staat. 

Het gebeurt soms dat abonnees zich per ongeluk afmelden of dat er een technisch probleem ontstaat waardoor ODH niet meer verstuurd wordt. Na uw melding controleren we de instellingen en passen deze waar nodig aan, zodat u ODH weer wekelijks ontvangt. 

Terug naar inhoudsopgave

Nieuwsbrief Peter Boskamp

Peter Boskamp
21 januari 24
Ik ben van mening dat dit de basis moet zijn van aanpak van dit probleem. Immers het gebruik van medicijnen moet beschouwd worden als een noodzakelijk kwaad. Door de hygiëne enerzijds niet te...

Columnist in Spotlight

04 april 24
Ik heb met dit artikel allerminst commerciële...
08 februari 24
Dit wordt een beetje een eigenaardig artikel...
28 december 23
Een paar dagen geleden zag ik op PLATTELANDS TV een...
21 december 23
Na 60 jaar duivensport . Om te beginnen...
14 december 23
Ik schrijf 1930 . Het is crisis . De ergste ooit...
30 oktober 23
Ik ga nog eens iets schrijven .Tijdje geleden . ...
08 juli 23
Ik ga proberen om nog eens iets te schrijven....
03 juni 23
Ik moet mij in de eerste plaats verontschuldigen bij de groep van...
19 april 23

Colums in spotlight

Vrienden van Duivenvaria.nl

Promo185x75new Promo185x75new AddeJong185x75new Promo185x75new Promo185x75new Fondclubmiddenlimburg185x75new Promo185x75new Promo185x75new NPO185x75new Promo185x75new Promo185x75new MichelBeekman185x75new Promo185x75new AdSchaerlaeckens185x75new CombvanHeteren185x75new Embregtstheunis185x75new Promo185x75new Fondclubgrootrotterdam185x75new Promo185x75new Duivenmarktplaats185x75new Promo185x75new LeoLronk185x75new Hooymansduivensport185x75new Promo185x75new GerardDekker185x75 Promo185x75new Promo185x75new BannervanAdrichem185x75 Promo185x75new Promo185x75new ZLU185x75new Promo185x75new Ceeschroevers185x75new GJBeute185x75new FKramerCouwehand185x75new Promo185x75new

Meest gelezen berichten

Buienradar

Weer

meteobelgie1

 meteofrance1

vliegweer voor duiven1

Uitslagen

Compuclub250x80new

 

 

Afdelingen

Afdeling1 135x40Afdeling7 135x40
Afdeling2 135x40Afdeling8 135x40
Afdeling3 135x40Afdeling9 135x40
Afdeling4 135x40Afdeling10 135x40
Afdeling5 135x40Afdeling11 135x40
Afdeling6 135x40Afdeling12 135x40