Artikelen

Alblasserdam 9 dec. 2018

'DAAGJE NAAR HOOGEVEEN.'

Op het moment dat ik dit journaal zit te schrijven komt er weer een glimlach op mijn gezicht. Ik ben a.h.w. nog een beetje aan het nalachen. Waarom dan wel...?

Afgelopen zat. 8 dec. zijn wij vanuit het Zuid-Hollandse in noordoostelijke richting gereden met name naar de provincie DRENTHE om daar zitting te nemen in een forum bij P.V. HOOGEVEEN in de gelijknamige gemeente. Bij voornoemde vereniging werden die dag tal van activiteiten georganiseerd waaronder een tentoonstelling, bonnenverkoop en forum met aansluitend een feestavond met live muziek en dat duurde tot in de late uurtjes. En feesten kunnen ze daar... WOW!!

Toen wij in eerste instantie door HENRI ZWIEP, bestuurslid van P.V. HOOGEVEEN voor deelname aan het forum werden gevraagd had ik gelijk al zoiets van "NEE HOOR dat ga ik niet doen, wat heb ik daar te zoeken en heb er totaal geen verstand van. NEE NEE dat gaat Eefje echt niet doen". Maar uiteindelijk, na alles afgewogen te hebben zijn we overstag gegaan en hebben we alsnog ja gezegd. Er werd zelfs voor ons een hotelovernachting geregeld. Wat dat betreft was het PERFECT geregeld...! We kunnen dan ook stellen dat we er geen moment spijt van hebben gehad dat we ja hebben gezegd. Het was voor ons gewoon een fantastische dag om mee te maken en hebben een hele boel vriendelijke en aardige mensen ontmoet.

Forum PV Hoogeveen

Forum: v.l.n.r. Enrico Doldersum, Evelien met Gero en Maarten Huijsmans.

Gero luisterde met belangstelling toe

Gero luisterde met belangstelling toe...

Bij P.V. HOOGEVEEN fungeerde WILCO BULTMAN uit DOORNSPIJK als forumleider, een persoon die hier voor geboren lijkt te zijn. Wat een aardige en joviale vent is dat en wat deed hij het goed met zijn scherpe vragen en kwinkslagen. Haha ha... Heel relaxt en ja, voor hen die mij een beetje kennen weten dat mijn hart op de tong ligt. Ik zeg altijd wat als eerste in me opkomt en dat heb ik dus ook in HOOGEVEEN onomwonden gezegd. Recht voor zijn raap...!!

Keurmeesters aan het werk

v.l.n.r. De 2 kundige keurmeesters uit Staphorst: Appie Dunnink en Bert Bloemert...

ENRICO DOLDERSUM uit ALMELO was een van de forumgasten evenals de andere topper die was uitgenodigd: MAARTEN HUIJSMANS uit HOOGERHEIDE. Die ENRICO is een toffe gast maar had nog een bruiloft 'te gaan' dus die moest jammerlijk bijtijds vertrekken en bleven MAARTEN HUIJSMANS en wij dus over. Zo blijkt MAARTEN niet alleen een TOPSPELER te zijn maar daarnaast een hele joviale knul. Een nog jonge vent waar je, zo hebben we aan den lijve ondervonden tevens goed mee kan lachen.

We hadden zelf nog een duif van ons hok meegenomen om daar ter plekke te kunnen verkopen ten bate van P.V. HOOGEVEEN. Ons duifje bracht 320 Euro op en was daarmee tevens de duurste van de verkoop. Leuk bedrag voor de verenigingskas, toch?

Maarten Huijsmans tussen de toehoorders.

Enrico Doldersum (links) aan tafel met o.a. Maarten Huijsmans (rechts)...

Ik heb daar veel leuke mensen gesproken maar het meest gelachen heb ik toch wel om een autohandelaar (?) waarvan zijn naam als ik het goed heb onthouden FEIKE was. Die man vertelde daar een verhaal over een bekende duivenmelker... (nee, ik noem geen naam!). De toehoorders hingen aan zijn lippen... Eerlijk, ook ik lag werkelijk krom van het lachen. Wat een verhaal en wat een verteller is die vent...!
En voor FEIKE: "volgende keer wel op tijd bellen want 12.00 uur is 12.00 uur en geen 13.00 uur..., want dan ben je TE LAAT!". Haha ha...

Ze kunnen daar drinken, lachen, eten en lekker feesten. Een TOP VERENIGING met leuke mensen en was alles, zoals eerder gezegd SUPER GOED GEORGANISEERD !!

Dit gebeuren was totaal nieuw voor ons, maar wel een leuke en positieve ervaring!

DANKJEWEL P.V. HOOGEVEEN, we hebben echt genoten!!

Dit was het voor dit moment en graag tot een volgende keer...!!

Groetjes van Evelien

website: http://www.gerodijk.nl