Nick van Adrichem

NOBGoede avond,

 
Door recente ontwikkelingen hebben we een acuut probleem in de bemensing van ons afdelingsbestuur en commissies.
 
Zoals u ongetwijfeld weet is de Commissie Afdelingsconcoursen op tijdelijke basis doorgegaan in 2023, maar lang kunnen we niet op deze manier doorgaan. Daarnaast zijn er ontwikkelingen binnen ons bestuur, die ons noodzaken om snel met u als verenigingen te gaan overleggen. We zijn in 2023 begonnen met 6 bestuursleden, echter
 

Fake Mulder is geƫmigreerd naar het oosten van Duitsland en heeft zich afgemeld als bestuurslid.

Bij een recente discussie over het handhaven van en gevolgen van het naleven van reglementen bleek dat Ron Hanegraaf zich niet kan vinden in recente ontwikkelingen. Om die reden treedt hij op de komende ledenvergadering terug als bestuurslid/secretaris en moeten wij dus dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden waaronder een nieuwe secretaris.

 
Het zal u duidelijk zijn dat met de 4 leden die we nu nog hebben (op 9 posities) we in de problemen gaan komen. Statutair moeten we minimaal 5 leden hebben. Om die reden zullen wij binnenkort een algemene ledenvergadering moeten plannen om met u van gedachten te wisselen over hoe nu verder. We gaan ervan uit dat u allen op deze ledenvergadering aanwezig zult zijn.
 

Met vriendelijke groeten,
 
Namens bestuur Oost-Brabant
Ron Hanegraaf
Secretaris