donderdag, oktober 03, 2019

Bij Mariën geweest

 
Gisteravond een volle agenda. Dubbele planning zelfs. Ik had de afspraak al tijden in de agenda maar plande ook iets anders.

Volgende keer is in elk geval de 27e november weer bij Reedijk Diervoeders te Mookhoek.

Geen verrassing dat de duiven weer allemaal in orde waren.
Zus van mijn beste fondduifje viel erg in zijn smaak. Uit zoon 403 x Zusje

@Bart, toch nog eens met die zoon proberen?

Verder weer wat voer meegepakt bij Jan en dat was het.
Mariën vertelde over de ENORME overlast die hij ondervind van de slechtvalken in de omgeving. Zijn (of hun) spelplezier is erdoor kapot aan het gaan. Bizar wat die vogels voor slachtingen veroorzaken en eigenlijk niks tegen te doen.
 

dinsdag, oktober 08, 2019

Vergadertijden

 
Gisteravond in de club vergaderd. De najaarsvergadering is doorgaans niet zo lang. Deze keer ook niet en we kijken terug op een apart vliegseizoen maar goed verlopen organisatie in de club. De platforms en wat niet al lijken niet echt te brengen wat beoogd was. Weinig echte veranderingen.

woensdag, oktober 09, 2019

Verschillen in rui

 
Wat een verschil in de rui. De ene is al bijna klaar terwijl een andere nog volop stoppels heeft staan bijvoorbeeld. Ik zie ook duiven die netjes volgens schema ruien (staart vooral goed te zien) en anderen die zich niet aan schema's lijken te houden wat dat betreft.
In elk geval zijn ze lekker bezig. Voorzien van vanalles elke dag om het te doen slagen... ze worden langzamerhand al weer mooi!