maurice laban

2 weken na elkaar verdwenen mijn 2 jongen op de vluchten in Mira. De eerste die verdween was tot dan toe 1 van de allerbeste van het lot. De andere verdween de week nadien. Hoewel ordinaire pech gewoon voor de hand liggen zal, vind ik het zelf erg frappant. Ik verspeel aan huis bijna geen duif. Wellicht is de uitdaging ook niet groot genoeg. In die eenhoksrace met uitdagender omstandigheden (?) beiden kwijt. Terwijl beiden tot ze kwijt gingen een zeer goed palmares hadden.

Kunnen de mijne het niet? Gewoon pech?

Ik vind het nog niet genoeg voor een conclusie en ben ook nog niet uit het veld geslagen hoor maar baal er wel van dat ze niet eens de finale hebben gehaald. Het zijn nochtans duiven met een marathon achtergrond dus kwijt gaan van een vitesse / midfondvluchtje op een eenhoksrace moet welhaast pech zijn.

wordt nog altijd vervolgd wat mij betreft!

Mijn upgrade met laatjes spreekt me erg aan. Zowel van Joosen, Bert, Bart als ook van de Gebr. D. erg mooi materiaal. Bovengemiddeld wat mij betreft. Nu voorzichtig aan wegwijs maken in de winter en komend voorjaar gewoon gaan laten vliegen. Niet van voor af aan maar ze worden toch echt vliegers!