maurice laban

Gisteren lekker gemolken met de zuid hollandse kampioen die de eitjes van mijn 3 beste koppels kocht. Het contact was erg leuk en is dat niet 1 van de leukste onderdelen van onze hobby om gelijkgestemden te spreken en kennis, kunde en duiven uit te wisselen?! Vind ik wel! Ik merk altijd dat het me motiveert om nog beter te doen.

Omdat bij Anna en Habib al jongen uit waren laat ik heb nog een keertje op eitjes komen en hou die jongen i.p. zelf. Verder geen jongen meer tenzij ik van een enkele collega melker nog een zeer laat eitje kan bekomen uit de besten. 

Nog even aantutten met de jongen: zaterdag Quievrain, wie weet volgende week ook nog 2 vluchtjes en dan ben ik het ook echt wel beu hoor. Ik ben tevree over welke duiven ik kan doorschuiven. Vooral enkele doffertjes hebben mijn vertrouwen zeker wel. Komend jaar maar weer zien... dat seizoen is al wel begonnen!!

Op de eenhoks in Roemenie was het een klein drama. Net even 300 terug van de 1300 op de finale. Wel 1 van Habib en Anna... Die activeren we nog voor de eindrace van 505km. Wie weet wat dat diertje ons gaat brengen. Gezien zijn afkomst kolfje naar de hand.... euh vleugel!