Maarten Hakvoort

Woensdag 21 maart (nog) niet op schema

Ik las net Theo even. Het valt me op dat we heel veel dingen hetzelfde beleven. Hier heb ik altijd grote plannen om de duiven super gemotiveerd aan de start te brengen. Maar ieder jaar komt het er gewoon niet van. Drukte op het werk of in het gezin er is altijd wel wat. Nu ligt mijn prioriteit niet bij de eerste vluchten, maar ik wil er wel staan als het zover is. En zelfs de africhtingen vindt ik mooi.
Maar hier hebben de duiven ook nog geen mand gezien, en dat komt er deze week ook niet meer van denk ik. Zelfs het fietsen gaat deze week niet lukken.
De concurrenten op Urk zullen er wel klaar voor zijn. Ik verwacht een aantal nieuwe namen aan het front wat dat betreft, naast de al bekende kanjers.
Overigens ben ikzelf mijn grootste concurrent. Dat klinkt vreemd, maar het is hier eigenlijk nooit goed genoeg. Misschien is dat wel de juiste mentaliteit, maar het is voor de mensen in mijn omgeving wel eens lastig, en dat begrijp ik nog ook.

Overigens voor de bonnenkopers:

Zaterdag 24 maart worden de duiven gekoppeld. De week na Pasen kunnen dan de eieren worden opgehaald.
Dan kan iedereen hier even rekening mee houden.

Gisteren kreeg ik het bericht dat ik weer bij Hans en Evert Jan Eijerkamp langs kan komen om een aantal jongen op te halen. Dat hopen we vrijdagmorgen te doen.
Tis altijd goed toeven op Greenfield Stud.

Aankomende zaterdag wordt ook het automatisch meldsysteem aangesloten dan is dat ook maar weer klaar.