Woensdag 20 november Mist

Vandaag een hele kleine wereld. Koud en mistig, echt het weertype voor deze tijd.

Kampioenschappen
We kregen vandaag een herziene versie van de kampioenschappen via de mail. Gezien de vele (wel, of niet terechte zondag-vluchten, en de wedstrijd op maandag toch een vertekend beeld. Maar goed sommige dingen hebben we niet zelf in de hand, en misschien moeten we maar alleen naar de uitslagen per wedstrijd kijken.
Aan de andere kant beslis jezelf waar je het meeste voldoening uithaalt. Maar ik denk dat mannen zoals de gebr Ras dubbel balen met zoveel fondvluchten op zondag…..

Racefiets/MTB
Mensen zijn nu eenmaal verschillend. Ik las bij Theo dat hij liever op de MTB zit dan op de racefiets. Hier is dat precies andersom (ik heb een hekel aan schoonmaken). Vorige week nog een klein tochtje kunnen maken, en dat probeer ik zolang het weer het toelaat zolang mogelijk vol te houden.
Ook heb ik de hardloopschoenen weer uit de kast getrokken. Ik wil ivm mijn rugklachten toch een beetje in beweging blijven. Maar ik ben wel blij dat ik mezelf niet zie lopen. Volgens mij is het geen gezicht als 100kg vlees zich tracht in beweging te zetten……..
Daarom loop ik maar zoveel mogelijk ’s avonds, dan val ik het minste op.

Op eigen hok
En dan nog de duiven natuurlijk! Hier gaat met enige regelmaat nog een duifje weg. Deze week weer drie, en voor volgende week ook nog 3. In totaal blijven er dan nog een stuk of 7 over, maar die raken we ook nog wel kwijt.
De vliegers gaan iedere week een paar keer los, en dan krijgen ze meteen een bad. Inmiddels schakel ik over van de ruimengeling naar het wintervoer van Matador.
Sommige liefhebbers gaan alweer bijna koppelen, ik moet er nog even niet aan denken. Maar ook daarvoor geldt, iedereen beleeft de duivensport op zijn eigen manier. Zolang het plezier maar de overhand heeft.

Leuk!
Afgelopen zaterdagavond een gezellige feestavond gehad, en volgens mij vonden alle aanwezigen dat ook. Volgende week de feestavond van Frisia, en die staat hier natuurlijk ook in de agenda.

Bladwijzer de permalink.