Dit weekend waren er weer een aantal vluchten, een jonge duiven vlucht vanuit Pt. St. Maxence en een natour vlucht
vanuit Duffel waar er ook oude duiven mee mogen.
Een natour vlucht voor oude en “late” jonge duiven vanuit Duffel met een afstand van 150 km tot Putten, deze vlucht werd gelost om 07:40 uur met een stevige Zuid-Westen wind kracht 3/4.
De duiven vlogen hard en na iets meer dan een uurtje viel de eerste duif bij Gert Jan van Putten om 08:50 uur, deze duivin vloog een snelheid van 2110 meter per minuut wat gelijk staat aan 126 km per uur.
Dan de nummer twee in onze vereniging, Kees v/d Broek en Zn. die deze week de verzorging van de duiven volledig aan zijn zoon Arjan heeft overgelaten omdat hij zelf een paar dagen weg was en dat heeft geresulteerd in een mooie uitslag want Kees v/d Broek en Zn. was niet alleen 2e in de vereniging maar behaalde een mooie serie namelijk 2,3,4,7,8 en 9 en dat is toch wel een mooie prestatie.
Gert Jan van Putten 1e in de A groep, Kees v/d Broek en Zn. 1e in de B groep.
G.J van Putten 1 en 6
K. v/d Broek en Zn. 2,3,4,7,8 en 9
A. Dokter 5
H. Scholten 10

Vanuit het Franse Pt. St. Maxence werden de jonge duiven gelost om 07:30 uur met een stevige Zuid-Westen
wind kracht 3/4.
Henk Ligtermoet behaalde op deze vlucht een mooie 2e plaats in onze vereniging maar behaalde hiermee ook een mooie 10e plek op teletekst in Afdeling 7 Midden Nederland. (zie bijzondere prestaties)
Comb. Boeve – Drost een mooie 3e en 5e plaats in de vereniging en een 13e plaats in Afdeling 7 Midden Nederland tegen 4071 duiven, en Udo Uhrig een mooie 4e en 8e plaats in onze vereniging.
Aankomend weekend staat er een jonge duiven vlucht vanuit Nanteuil en een oude duiven en “late” jonge vlucht vanuit Wolvertem op de planning.