Zo, we zijn na een lange tijd weer terug, veel mee gemaakt de laatste maanden, en er is ook veel gebeurd, de opzegging van mij als lid bij mijn oude vereniging en de gemaakte overgang naar S.V.E.l. in Edam, en dat na een kleine in zijn totale 22 jaar lidmaatschap bij mijn oude vereniging, maar ook een flinke jas uitgetrokken qua gezondheid, getroffen door longembolieën, na dat ze een Bronchoscopie bij me hadden uitgevoerd, een operatie achter de rug omdat men graag longbiopten wilden hebben van mijn longen, en als klap op de vuurpijl, een onverwachte afsluiting in mijn rechterbeen, een spoedoperatie die daar op volgde, om mijn been te behouden wat ook gelukkig is gelukt, maar binnen 48 uur lagen we weer opnieuw op de operatie tafel, want men moest een spoedreparatie uitvoeren in mijn rechter been, om het een en het ander te corrigeren, want mijn omleiding die ik had gehad in 2015 niet goed was, die was te kort en dat was de oorzaak van de afsluiting, dus die hebben ze nu  verlengd, enkel en alleen om herhaling een nieuwe afsluiting te voorkomen, dus voorlopig moeten we het rustig aan doen nog, het heeft zijn tijd gewoon nodig en die tijd neem ik ook.

In die 2 weken dat ik bijna niet kon lopen heeft Duivenvriend Jaap Regter de duiven verzorgd, de jongen geringd en de hokken gekrabd, Jaap bij deze nogmaals mijn dank er voor.

Dus we gaan weer aan een nieuwe periode werken, de zin in het duiven houden is weer geheel terug, vandaar dat we de website hebben laten vernieuwen, er moet nog veel gebeuren er aan, foto,s, ja echt heel veel foto,s moeten er toe gevoegd worden, dus zal het wel een tijdje duren nog, maar we proberen het zo snel mogelijk te doen realiseren.

De oude website had de capaciteit niet meer om mee te komen in de huidige systemen , dus de oude lay-outs zijn verdwenen, en deze heeft Alex nu gemaakt, aan de linker kant, onze trots en super duif ,,John the Legend,, en aan de Rechterkant staat de ,,Vechtmachine,, van Gert-Jan. Uit deze ,,Vechtmachine,, lijn zitten enkele nazaten hier op de hokken, en die gaan gekoppeld worden met onze ,, Superkoppel,, lijn, het heeft in het verleden bewezen dat hier goede bruikbare duiven uit komen, maar daar later meer over, we zijn terug ,,Online,, met de duiven etc. daar gaan we een volgende keer mee verder, tot Sinas

 

Kijk ook eens op Dirk zijn nieuwe site klik op Foto