Na een nachtje mand lossen in de tuin.


Supporteren

Ga u ook supporteren voor het Nederlands damesvoetbal elftal. Nou het is de bedoeling dat ik wel de wedstrijden ga bekijken vanuit de luie stoel. Mocht het duiventijd zijn of inkorven dan kan ik bij Ziggo terug kijken , lekker makkelijk. Ik hoop dat ze goed spelen en ver komen , gun het ze wel. Zij staan in ieder geval op dit toernooi Ze hebben het beter gedaan als de mannen die nu met een nieuwe lichting het heel wat beter doen. Net als met je duiven je zal de oude op tijd moeten vervangen en dat hebben de vorige trainers bij de mannen niet gedaan. Ronald Koeman deed dit wel en je zie het resultaat al. Donderdag met 3 – 1 gewonnen van Engeland al was het pas in de verlenging. Nu vandaag zullen ze het tegen Portugal op moeten nemen. Hopelijk gaat dat weer goed. Nu een veel belofte volle jonge spelers die er voor willen werken. Laten we hopen dat wij duivenmelkers ook belofte volle jonge duiven hebben aan het einde van dit seizoen. Dan zijn de prestaties volgend jaar misschien ook weer wat beter. We zullen het zien.

Op eigen hok

Donderdagavond zijn de zelfde 9 mee gegaan die 14 dagen geleden de dagfond vlucht Salbris hebben gevlogen. Had niet verwacht dat ze gelost zouden worden op zaterdag vanwege de harde wind en windstoten tot wel 80 a 90 km per uur en de regenbuien. Verschillende afdelingen durfden het niet aan in het belang van de duiven. Toch zijn die van ons in Bourges om 10.00 uur gelost. De snelste in de afdeling vlogen bijna 120 km per uur. Die van mij houden niet van harde meewind en regen. Wat ze zeker hebben gehad , bij de 660 leek het of zijn neus rood was geverfd. Toen ik de eerste duiven van de club doorgaf bij de compuclub zag ik in een ooghoek er twee rondvliegen. Dit was prijs 10 en 11 in de club , hier stonden er 5 op papier. Eén jaarling doffer is nog onderweg. Volgens de meldingen is de dagfondvlucht op zondag in Friesland goed gegaan. Terwijl het in Zuidholland heel traag is gegaan. Wie het weet hoe dit komt mag het zeggen. Heb het weer vanwege andere dingen vandaag niet bij gehouden. Vrijdagavond zijn er ook 9 mee gegaan naar de 6e vitesse vlucht uit Lessines 155 km. Door de regen werden deze zaterdag niet gelost. En werd er over gestaan naar zondag. Nu zondag is het weer heel wat rustiger dan gister. Om 7.15 uur werden ze al gelost. Die van mij lagen toen nog te slapen. Het is super snel gegaan vooral in het noordwesten van de afdeling. Hier toch nog 4 in de uitslag die 6 minuten openstond , alles zat snel weer in het hok. Komende week een midfond vlucht uit Melun en zaterdag een africhting met de jongen. Ook kan er dinsdag mee worden gedaan aan st Vincent maar dat sla ik net als vorig jaar over. We proberen er weer klaar te stomen voor Melun. Goede gezondheid en hou je haaks.

mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                     http://www.addejongheukelum.blogspot.nl/