Beste leden,

We hebben als actiegroep met alle stemmers veel bereikt, afdelingsbestuurders zijn wakker geschut en zij hebben actie ondernomen. Dit heeft zoals het laat aanzien geleid tot het afzetten van de voorzitter en het voordragen van 3 bestuurders NPO.

Zelf had ik graag voor de leden opgestaan en het voortouw willen nemen in het NPO-bestuur. Al zijn wij van mening dat de heer van Aalst dit goed afgaat. Hij heeft inmiddels een ander beleid met de afdelingen, secties en platformen in de startblokken gezet is. Een beleid dat de democratie van de liefhebbers ten goede komt en wat erg in lijn ligt met hetgeen waarvoor wij staan en mede namens jullie hebben uitgedragen. Wij willen dan ook de plannen van de 3 voorgedragen bestuursleden niet dwarsbomen maar juist onderschrijven.

Voorwaarde is natuurlijk wel dat iedereen zijn/haar steun geeft aan deze mensen en dat de heer van der Kruk inziet dat hij beter de eer aan zichzelf kan houden en uit het NPO-bestuur moet stappen. De actiegroep gaan we zeker niet opheffen en we volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven de leden informeren. Wat nu van belang is dat we met elkaar een eenheid blijven, een duivensport voor iedereen.

We willen uiteraard iedereen bedanken voor de steun en wensen iedereen voor nu een sportief vliegseizoen.

Aktiegroep Nu of nooit