A.S. zondag (17 maart) organiseert P.V. Heemskerk, Lijnbaan 93 ND

van 9.30 uur tot 13.00 uur, voor de 5e keer haar jaarlijkse Duivenmarkt. Wat kunt U naast gezelligheid, praten, voorbeschouwingen, lekker kopje koffie, biertje en broodje nog meer verwachten…2 verkopingen van jonge duiven, de 1e verkoop omvat 5 jonge duiven van Gerard Twaalfhoven en één jong van Jan Kaman, de opbrengst is voor de Ladies League! De 2e verkoop omvat een 20 tal jonge duiven van liefhebbers van P.V. Heemskerk, deze opbrengst is voor de jonge duivencompetitie. Daarnaast zijn er gebruikte duiven benodigdheden zoals o.a. duivenmanden te koop, maar ook een Unikon systeem.

Dierenarts Stefan Gobel zal vanaf 9.30 tot 11.00 uur aanwezig zijn om uw duiven te vaccineren, daarna van 11.00-12.00 uur om keeluitstrijkjes en mestonderzoek te doen.

Sergio Ferreira zal aanwezig zijn om U alles te vertellen van de O.L.Races,

Dierenwereld Van Someren, deze duivenvoerspecialist zit op 2 minuten rijden van P.V. Heemskerk en opent speciaal voor deze DuivenMarkt zijn deuren van 10.00 tot 16.00 met de nodige aanbiedingen. Ook de Embrecht mengeling verkrijgbaar!   www.dierenwereldvansomeren.nl