Artikelen

 

DUIVENFORUM met


16 FEBRUARI 2018 AANVANG 20.00 UUR TOEGANG GRATIS K.P.V. EIGEN HOME AMERIKASTRAAT 20 5171 PL KAATSHEUVEL
nadere informatie op www.kpvhome.nl of telefonisch 06-39843979 vragen kunnen vooraf worden ingestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot ziens op vrijdag 16 februari 2018


Duivenforum 16 februari 2018

Dit jaar heeft de Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging twee Belgische liefhebbers bereid gevonden om deel te nemen aan een gezellige maar bovenal informatieve duivenavond. Deze heren hebben samen kennis van alle aspecten van de hedendaagse duivensport:  een is dierenarts  een is voedingsdeskundige  beiden zijn topliefhebbers met super prestaties

Met hun vakkennis en kunde moet dit een duivenavond worden die u zeker niet mag missen!


Stijn Rans

Samen met broer Jeroen is Stijn zonder twijfel de revelatie van het jaar op de marathonvluchten.

Met de 1e nationaal Pau en de 1e nationaal Perpignan schreven ze afgelopen seizoen in Belgiƫ 2 grote klassiekers op hun naam!

Als dierenarts komt Stijn dagelijks in contact met topliefhebbers, en naast de ervaring op eigen hok, vergaart hij op deze manier natuurlijk ook een schat aan informatie.

Zijn medische achtergrond gekoppeld aan de prestaties op eigen hok zorgen ervoor dat Stijn u zowel op medisch als sportief vlak veel te vertellen heeft!


Steve Smits

Steve is van kinds af besmet met het duivenvirus en heeft al mooie prestaties behaald; waaronder een 1e nationaal La Souterraine in Belgiƫ tegen ruim 21.000 jonge duiven.

Als salesmanager van voederfabrikant Paloma heeft hij kennis van duivenvoeding, supplementen en voersystemen. Beroepshalve heeft hij veel contact met de grote kampioenen in de duivensport.

Zijn kennis en ervaringen wil hij graag met ons delen en vragen staat natuurlijk vrij!


16 FEBRUARI 2018 AANVANG 20.00 UUR TOEGANG GRATIS
K.P.V. EIGEN HOME AMERIKASTRAAT 20 5171 PL KAATSHEUVEL

nadere informatie op www.kpvhome.nl of telefonisch 06-39843979 vragen kunnen vooraf worden ingestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tot ziens op vrijdag 16 februari 2018