Artikelen

Als ik bij lekker bij de duiven bezig ben schieten er van allerlei dingen door mijn hoofd. Dacht nu vooral aan de mooie dingen die komen gaan!

De komende maanden staat er heel veel te gebeuren bij TopPigeons.nl. Momenteel zijn we volop bezig met een ronde hokbezoeken en hebben we veel werk achter de schermen! Ook worden de 1e veilingen al voorbereid.

Er is weer een nieuwe fase in het bestaan van TopPigeons aangebroken. Jan Polder en ondergetekende kijken er naar uit. Na de 1e fase met Frans is Jan Polder in het veilingseizoen 2010 – 2011 als compagnon toegetreden, hebben we een nieuwe site in gebruik genomen en zijn we verder gegroeid.

TopPigeons.nl (2.0) is als Veilinghuis wereldwijd een gerenommeerde speler geworden op de grote fond en marathon.
We staan nu aan de vooravond van TopPigeons 3.0.
Alle goede dingen blijven behouden, maar we willen nog verder professionaliseren. Dwz meer en krachtiger in de internationale markten aanwezig zijn en hierbij ook onze digitale omgeving sterk vernieuwen. We willen meer voor onze klanten betekenen en streven naar een totale klantrelatie.

Hiervoor zal het team aanzienlijk worden versterkt, het proces verder worden geprofessionaliseerd en er zal een prachtige nieuwe marketing omgeving worden ontwikkeld om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het hele jaar door zal deze omgeving operationeel zijn, topduiven in de aanbieding hebben en actueel zijn. Omdat de fondvluchten steeds sneller gaan verlopen gaan we ook winnaars aanbieden van een sneller fondtype dat met 10-12 uur vliegen kan triomferen. Eind deze week meer hierover in een officiële perspublicatie!

Volgende week zal trouwens ook de 1e voorlopige veilingkalender worden gepresenteerd, met opnieuw een schitterend aanbod!

Ook mijn kweekcentrum zal compleet worden vernieuwd en aangepast worden aan de eisen van de tijd.
Genoeg werk aan de winkel. We hoeven ons niet te vervelen en hopen nog een periode enthousiast toegevoegde waarde voor onze klanten te blijven bieden. Een mooi vooruitzicht!

Hieronder al wat voorbeelden van wat nieuwe looks en huisstijl.

was getekend
Piet de Vogel mede namens Jan Polder en Team TopPigeons